Trender 2010

Engelsk Kitsch





Det här året strävar men efter det naturliga. Det gäller både färger och material. Man strävar efter naturköna former, neutrala och jordnära färger. Stora favoriter är brunt och grönt. Men även siver och guld stannar kvar iår. Det gör också fondtapen och gärna i storblommiga mönster. Engelska Kitsch använder en pastell palett av färger och nostalgisk design som framkallar minnen av en svunnen tid.

Eastern Glam



Däremot använder Eastern Glam de rika och starka färger i öst - metallic i kombination med en härlig purpur och varma röda. Utseendet är varmt, inbjudande och glamour.

Badrum



Svart kommer att förbli en signaturfärg i våra badrum. Tänk blandade färgmosaiker, blandning av glas, rokoko,speglar och svart accessoarer. Genom att ta in den lyxiga purpurfärgen i temat, kommer den värma och göra ett mjukare intryck i rummet och lägga till ett glam faktor.


Victorian-inspirerade badrum kommer också att göra en comeback, men behåller sina rena skarpa linjer.

Kök





Den öppna planlösningen i köket förblir under 2010 eftersom fördelarna med denna funktion är populära som aldrig förr.


Populariteten för grönt är ingen överraskning, eftersom det återspeglar den miljömässiga utvecklingen. Ädelstenstoner och djupa gröna skogar skapar för mycker kontrast med de fräscha ljusa vårgröna färger därför håll er borta från dessa mättade nyanser.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0